17 Temmuz 2022 Pazar

Çernobil hd indir mp4

Çernobil hd indir mp4

çernobil hd indir mp4

Download and Convert Your Favorite YouTube Video to MP4 Online for Free Chernobyl İndir. Çernobil İndir. Chernobyl Serisi IMDB platformunda (tt) kullanıcılar tarafından toplamda kişi tarafından oylandı ve 9,4 puan aldı. Bu seri için editör puanı 99 olarak belirlendi. İyi Seyirler! Detay: Türkçe dublaj ve orijinal dil. Türkçe altyazılı blogger.comar ve linkler için yılında, SSCB'ye bağlı Çernobil'deki bir nükleer enerji santralinde gerçekleşen patlama dünyanın en büyük insan kaynaklı felaketlerinden biri haline gelir. 1.Bölüm blogger.com - GB



Çernobil İndir - Chernobyl - Tüm Bölümler | Film İndir » Filmbol



Mini Dizi 5 Saat 30 Dk. Dram, Mini Dizi ABD, İngiltere. Jared Harris. Stellan Skar Emily Watson. Paul Ritter. Jessie Buckley. Adam Nagaitis. Sam Troughton. Robert Emms. Görüşleriniz bizim için çok önemli ve değerli Size cevap verebilmemiz için lütfen e-posta adresinizi yazın. Bilgileriniz sadece size cevap verme amacıyla kullanılacaktır. Detaylı Arama. ÜYE GİRİŞİ. FİLMLER Vizyondaki Filmler Vizyon Takvimi Pek Yakında Duyurulanlar Kısa Filmler Kategoriler Konular. Mini Diziler Duyurulanlar. Kullanıcı Listeleri. Çernobil Devamı yılında Çernobil Nükleer Santralinde meydana gelen faciayı ekranlara taşıyacak olan mini dizi, insanlık tarihinin en büyük felaketlerinden birini durdurmak için çernobil hd indir mp4 tehlikeye atan ve nükleer sızıntının Avrupaya yayılmasını engelleyen cesur kadın ve erkeklerin hikâyesini anlatacak.


Dizide Jared Harris, Çernobilde yaşanan sızıntıyı kontrol altına almak için elinden gelen yapan bir nükleer fizikçiyi; Stellan Skarsgrd, Sovyetler Birliği tarafından durumu yönetmesi için görevlendirilen Başbakan Yardımcısı Boris Shcherbinayı; Emily Watson, bu facianın neden meydana geldiğini öğrenmeye çalışan nükleer fizikçi Ulana Khomyuku; Jessie Buckley ise eşi ilk müdahale ekibinde yer alan Lyudmilla Ignatenkoyu canlandıracak. OYUNCULAR Tüm Oyuncular ve Teknik Ekip. Jared Harris Valery Leg Boris Shch Emily Watson Ulana Khomyuk. Paul Ritter Anatoly Dy Jessie Buckley Lyudmilla Adam Nagaitis Vasily Ign Sam Troughton Alexandr A Robert Emms Leonid Top SPOILER GÖNDER. POPÜLER YORUMLAR. mgkgunay 3 yıl önce. İzledikten sonra şunu düşündüm. Böyle rezil insanların, halktan ve gerçeklerden uzak insanların, ilim ve irfan bilmeyen insanların, koltuklarında oturmaya devam etmek için her türlü yalanı atıp gerçeği gizleyecek potansiyele sahip insanların politikacı olduğu bu ülkede böyle bir şeyin yapılmasına kesinlikle izin verilmemeli.


Biz böyle bir şey ile başa çıkamayız. Bu hepimizi yok eder. Bu illetin karşısında hiçbir dua, hiçbir vaat, hiçbir yalan bizi kurtaramaz. Ben bunu anladım. Biz bir bilim ülkesi değiliz. Biz bilim insanlarına saygı duyan ve sağlıklı çernobil hd indir mp4 insanların ülkesi de değiliz. Büyüklerimiz, atalarımız, dedelerimiz, sanatçılarımız teker teker kanserden yok olup gittiler. Umarım kendimi iyi ifade edebilmişimdir. Bu diziyi izleyin, izlettirin. Bu diziyi izleyin, izlettirin dostlar. daw 3 yıl önce. İzlerken radyasyona maruz kalmışsınız gibi bir etki yaratıyor, psikolojinizi dağıtıyor. Diğer yandan devlet olgusunun nasıl işlediğini de gösterip sizi ekran başına kitliyor. Mini dizi olması her ne kadar üzücü de olsa uzadıkça bozulan diziler gibi olmayacağının da garantisi çernobil hd indir mp4. Tahminimce bittiğinde tekrar tekrar tek seferde izleyeceğim bir dizi olacak.


loth 3 yıl önce. Olmak istedigim zamanda ve olmak istedigim yerde olanlari anlatan mini seri. Inanılmaz bir görsellik, saf dram. YENİ YORUMLAR Tüm Yorumlar. sbnmv 1 yıl önce. Çok etkileyici! deadmanwalking 1 yıl önce. Dizi 10 numara olmuş. Çok beğendim. Benim babamda Çernobil hd indir mp4 faciasında zarar görmüşdü. Aşırı dozda olmasada radyasyona maruz kalmışdı, çernobil hd indir mp4. fthgzl79 1 yıl önce. Antikomünizm propagandası yapılıyor sanki ama öyle değil işte. Komünistlerin de insan olduğu, yalan söyleyebilecekleri filan anlatılıyor. Hümanistseniz, direk mizantropist olursunuz yani. nisayaren 2 yıl önce.


Dizi hakkında ise söyleyebileceğim ekstra bir şey yok. benim için diziyi muhteşem kılan detaylardan birisi kesinlikle maden işçileriyle bakanın arasındaki sahne ve sonrasında ise yine işçiler ve şefleri üzerinden felaket alanında yaşanan diyaloglar, çernobil hd indir mp4. redfox 2 yıl önce. Patlamanın gerçekleştiği andan itibaren tüylerim diken diken oldu ve dizi boyunca da olmaya devam etti. Her anında,her detayında diziyi yaşıyorsunuz. Gerçek bir felaketi bize bu kadar iyi aktarabildikleri için tüm ekibine teşekkür ediyorum. İzlemeniz gerekiyor,mutlaka hrarchon 2 yıl önce. CHERNOBYL Ne kadar beğendiğimi tarif edemem. Belgesel tadında bir mini dizi, çernobil hd indir mp4. Bilgiler ve çernobil hd indir mp4 şey için teşekkürler. wingsofgod 2 yıl önce. izlenmeyi ve ders çıkarılmayı hak ediyor. shyinx 2 yıl önce. Çernobil Faciasının gerçeklerini net bir şekilde öğrenmek için, bu diziyi herkese şiddetle öneririm.


Dizinin özellikle mükemmel bir sanat yönetimi var, daha iyi nasıl olur diye düşündürdü. Yalanların bedeli nedir? Ebedi hatıra. Tüm acı çekenlerin çernobil hd indir mp4 fedâkarlık edenlerin anısına. serkanaydemir 3 yıl önce. Ne yazık ki aptal yöneticilerin kullandığı en temel olgu her zaman dindir. Kim sıkışsa hemen din algısı yaratıp dinle uyutulan toplumu daha da uyutuyor. Bu binlerce yıldır yılı da dahil hala kanlı canlı yaşanan bir gerçek, çernobil hd indir mp4. Filmimiz de bu olgu adı altında yani SSCB önemli kötü bir yer değil falan kafasıyla başta bulunan beş para etmez kafaların aynı dönemde beş para etmez ülkem de dahil yöneticilerin varlığından ölen ve ölmekle devam eden insanların yaşamını anlatıyor. Çernobil patlamanın anı ve sonrası hakkında olaylar yavaş yavaş bizlere sunulacak gibi. Dikkat çeken bir yapım ama aldığı puan biraz fazla. Sadece o dönemde yapılan gerçekleri bizlere anlatacak olması önemli.


Geçmişinden ders çıkartmayan devletlerin sonu yine aynısına döner der hepimize akıl fikir aciliyetler gelmesini dilerim. Oyuncuların dönemi yansıtması da başarılı olmuş. İyi seyirler. refikerdal 3 yıl önce. İzlerken ve izledikten sonra Karadeniz üzerinden ülkemiz üzerinde bu radyasyon nasıl etkili oldu diye düşünmeden edemedim!! Çevrenizdeki herkese izlettirmelisiniz, çernobil hd indir mp4.




Çernobil Film Türkçe Dublyaj 720HD izle (abone ol)

, time: 1:28:23





Çernobil () - Sinefil


çernobil hd indir mp4

 · Türkçe Dublaj Çernobil | Chernobyl () ' Portal Haberleri ' forumunda portofinoe tarafından 29 Mayıs tarihinde açılan konu By portofinoe on 29 Mayıs  · Chernobyl 1 (Çerbobil 1 seriya) Full HD Türkçe dublaj – YouTube. Çernobil – Chernobyl izle yılında Chernobyl – Çernobil Nükleer Santrali’nde meydana gelen faciayı ekranlara taşıyacak olan mini dizi, insanlık tarihinin en büyük felaketlerinden birini durdurmak için hayatlarını tehlikeye atan ve nükleer Download and Convert Your Favorite YouTube Video to MP4 Online for Free

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder