17 Temmuz 2022 Pazar

Fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir

Fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir

fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir

 · Android için Fotoğraf Düzenleyici blogger.comğraf Düzenleyicisi + Resim filtreleri, efektleri ve kolaj. TR Fotograf Düzenleyici , fotoğrafı geliştirmek için istediğiniz her şeyi sunan, hepsi bir arada kullanışlı bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Son 24 Saat İçindeki Popüler Uygulamalar. 1 Pixlr'ın ücretsiz gelişmiş fotoğraf düzenleyicisine hoş geldiniz. Fotoğrafı aç düğmesine tıklayarak düzenlemeye başlayın, bir dosyayı sürükleyip bırakın, panodan yapıştırın (ctrl+v) veya aşağıdaki önceden hazırlanmış şablonlarımızdan birini seçin. Resmi aç. Yeni oluştur veya URL yükle veya Toplu düzenleme  · Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme, İyileştirme ve Efekt Uygulama Programı. Fotor, fotoğraflarınızın üzerinde kesme, yeniden boyutlandırma, ışık dengesi değerlerini değiştirme, döndürme, parlıklık-kontranst-renk dolgunluğu-keskinlik-renk tonu ayarmalarını yapmanızı sağlayan ücretsiz bir fotoğraf düzenleme programıdır



Android İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulamaları - Tamindir



Windows PC için ücretsiz en iyi fotoğraf düzenleme programları ile görüntü kırpma, yeniden boyutlandırma gibi işlemleri saniyeler içinde yapmak ister misiniz? Şık görünen fotoğraflar elde etmenizi sağlayacak programların çok çeşitli olması ne yazık ki kullanıcılarda kararsızlık yaratıyor. Birçok kullanıcı, Windows işletim sistemli bilgisayar için profesyonel fotoğraf düzenleme programı kullanmak istese de bunların büyük bir kısmı ücretlidir. Ücretsiz fotoğraf düzenleme programlarının çoğuysa kullanıcılara istediğini veremeyebiliyor. Biz de bu nedenle hem ücretsiz hem de özellik bakımından büyük bir fırsat olarak değerlendirilebilecek programları bir arada topladık. Windows PC için fotoğraf düzenleme yazılımlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Yukarıdaki programları Windows PC için ücretsiz en iyi fotoğraf düzenleme programları oluşturuyor. Bedava olarak indirebileceğiniz programların özelliklerini inceleyebilir, hangisini seçeceğinize daha iyi karar verebilirsiniz.


Windows PC için en iyi fotoğraf düzenleme programları listemizin dördüncü sırasında yer alan Picasa, güncelleme desteği kesilmiş bir programdır. Aşağıdan programın eski sürümünü indirebilirsiniz ancak güncelleme yayımlanmadığı için fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir güvenlik açıkları mevcut olabilir. En iyi fotoğraf düzenleme programları listemizin sonuna geldik. Denemek istediğiniz programa aşağıdan ulaşabilirsiniz. PhotoScape, ücretsiz fotoğraf düzenleme programları arasında en iyisi. PhotoScape ile bilgisayarınızda resimleri kolayca düzenleyin, fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir. NET bilgisayarınızda ücretsiz ve hızlı yoldan fotoğraf ve resim düzenleme işlemlerini yapabilmek için kullanabileceğiniz kaliteli bir araç. GIMP hem zengin özellikleri hem de kullanışlılığıyla Photoshop'a rakip olan ücretsiz bir resim editörüdür. Ücretsiz bir vektörel grafik düzenleme ve çizim programı olan Inkscape ile clipart, poster ve grafik oluşturmak çok zevkli hale gelecek.


Picasa ücretsiz olarak sunulan, kullanıcılara fotoğraflarını diledikleri gibi yönetme ve düzenleme imkanı tanıyan kapsamlı bir fotoğraf düzenleme aracı. Ücretsiz bir resim göstericinin yanında zorlu grafik işlemlerini basit bir şekilde halletmek istiyorsanız IrfanView milyonlarca kullanıcıya sahip güçlü bir araç. Fhotoroom, tablet ve masaüstü bilgisayarlarda kullanılabilen profesyonel fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Polarr Photo Editor, Adobe Photoshop yazılımından çok daha uygun fiyatlı ve fotoğraf düzenlemede ihtiyaç duyulan tüm araçları sunuyor. Tamindir LİSTELER Windows İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları. Windows İçin En İyi Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Programları Windows PC için ücretsiz en iyi fotoğraf düzenleme programları ile görüntü kırpma, fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir boyutlandırma gibi işlemleri saniyeler içinde yapmak ister misiniz? Gökhan Abay - 6 AY ÖNCE GÜNCELLENDİ.


Fotoğraf Düzenleme Programları Fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir Listesi PhotoScape Paint. NET Pixlr Picasa GIMP Inkscape Fotor Artweaver Free IrfanView Fhotoroom Polarr Photo Editor Yukarıdaki programları Windows PC için ücretsiz en iyi fotoğraf düzenleme programları oluşturuyor. PhotoScape Özellikleri Fotoğrafın renklerinizi düzenleyebilirsiniz. Görüntüyü kırpabilir, yeniden boyutlandırabilir ve daha birçok temel işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Renk seçici ile pikselden renk yakalayabilirsiniz. RAW formatındaki görüntüyü JPEG formatına çevirebilirsiniz. GIF oluşturabilirsiniz. Birden fazla dosyayı aynı anda düzenleyebilirsiniz. NET Özellikleri Renk seçicisi mevcuttur. Klon aracı vardır. Fotoğrafları kesebilir, kırpabilir, yeniden boyutlandırabilir, parlaklığını ve renk dengesini ayarlayabilirsiniz. Onlarca farklı efektten birini kullanarak fotoğrafa ayrı bir hava katabilirsiniz. NET Framework 4. Pixlr Özellikleri Fotoğraf kesme, kırpma, yeniden boyutlandırma gibi temel özelliklere sahiptir.


Kırmızı göz düzeltme aracı mevcuttur. Fotoğraflara efekt verebilir, yazı yazabilirsiniz. Hazır efektleri kullanarak fotoğrafın şık, nostaljik, ilgi çekici görünmesini sağlayabilirsiniz. Odak bulanıklaştırma aracı vardır. Picasa Özellikleri Fotoğraflara göz alıcı efektler eklenebilir. Fotoğrafları kalitesini bozmadan büyütür ve poster hâline getirir. Fotoğrafları kesme, kırpma, yeniden boyutlandırma, renklendirme gibi temel ayarlar sunar. Çevrim dışı çalışır. Basit bir arayüzü vardır. Yeni başlayanlara yöneliktir. GIMP Özellikleri Klonlama, kalem, fırça da dahil olmak üzere birçok Photoshop aracını sağlar. Özel fırçalar yüklenebilir. Dikdörtgen, elips, serbest kesim araçları mevcuttur. Hızlı maskeleme desteği sunar. Eklentilerle desteklenebilir. GIF, JPEG, PDF, PNG, PSD, SVG, TGA, BMP gibi formatlarla uyumlu çalışır. Animasyon oluşturulabilir. Son eylemleri geri alma imkânı tanır. Windows PC kullanıcıları fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir en iyi fotoğraf düzenleme programları listesindeki diğer programların sunduğu özelliklere kıyasla özellik yelpazesi daha geniştir.


Ücretsiz Photoshop benzeri programdır. Açık kaynaklıdır. Inkscape Özellikleri Açık kaynaklı ve ücretsizdir. Çapraz platform desteği mevcuttur. Çok yönlüdür. Araçlar için ipuçları sağlar. SVG desteğine sahiptir. Kullanımı kolaydır. Fotoğraflara yazı yazılabilir, fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir. Katmanlar gruplandırılabilir. Göz yormayan teması vardır. Fotor Özellikleri Facebook, YouTube, Twitter, LinkedIn, Pinterest, Instagram için hazır şablonlar sunar. Fotoğraflar için çeşitli arka planlar sağlar, fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir. Fotoğrafa eklenebilecek hazır fotoğraflar sunar. Fotoğrafa eklenebilecek hazır çıkartmalara sahiptir. Fotoğrafların parlaklığı, rengi vb. Logo, afiş, broşür vb. için çok çeşitli şablon yelpazesi vardır. Artweaver Free Özellikleri Fotoğraflar üzerinde kırpma, doldurma vb. temel işlemler gerçekleştirmeye olanak tanır. Hazır efektler sunar. Birden çok dil desteği ile gelir, fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir.


BMP, TIFF, JPEG, PNG, PSD, GIF gibi formatları destekler. Yeni fırça oluşturmaya ya da var olan bir fırçayı değiştirmeye imkân tanır. IrfanView Özellikleri Bir fotoğraf görüntüleyicisi ve aynı zamanda düzenleyicisidir. JPG, PNG, fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir, TIF, BMP, GIF, WAV, MID, RMI, WMA, MP3, ANI, WMF, EMF, PGM, PBM formatlarını destekler. Unicode desteğine sahiptir. Fotoğraflar kırpılıp düzenlenebilir. Eklenti desteğine sahiptir. Hazır efektler mevcuttur. Fhotoroom Özellikleri Çok sayıda efekt sunar.


Fotoğrafları yeniden boyutlandırabilir, kırpabilir, döndürebilir ve fotoğrafların rengini ayarlayabilirsiniz. Birbirinden çeşitli ışık efektleri sunar. Fotoğrafların keskinliğini arttırıp azaltabilirsiniz. Fotoğraflara eklenebilecek çeşitli çerçeveler sağlar. Son düzenlemeleri birkaç tıklamayla geri alabilirsiniz. Geri aldığınız bir düzenlemeyi yeniden geçerli hâle getirebilirsiniz. Fotoğrafları yakınlaştırıp uzaklaştırabilirsiniz. Polarr Photo Editor Özellikleri Web, mobil, masaüstü desteği sunar. Birbirinden çeşitli hazır filtreler sağlar. Efektler sadece fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir bir bölge için geçerli kılınabilir. Kendi filtrenizi oluşturup kaydedebilirsiniz.




BİLGİSAYARI KASMAYAN ÜCRETSİZ PHOTOSHOP PROGRAMI (Photoshop 2021 Dersleri)

, time: 14:12





11 Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme Uygulaması (Windows)


fotoğraf düzenleyici uygulamaları indir

 · Android için Fotoğraf Düzenleyici blogger.comğraf Düzenleyicisi + Resim filtreleri, efektleri ve kolaj. TR Fotograf Düzenleyici , fotoğrafı geliştirmek için istediğiniz her şeyi sunan, hepsi bir arada kullanışlı bir fotoğraf düzenleme uygulaması. Son 24 Saat İçindeki Popüler Uygulamalar. 1  · Ücretsiz Fotoğraf Düzenleme, İyileştirme ve Efekt Uygulama Programı. Fotor, fotoğraflarınızın üzerinde kesme, yeniden boyutlandırma, ışık dengesi değerlerini değiştirme, döndürme, parlıklık-kontranst-renk dolgunluğu-keskinlik-renk tonu ayarmalarını yapmanızı sağlayan ücretsiz bir fotoğraf düzenleme programıdır Windows 10 Mobile, Windows Phone , Windows Phone 8 için bu uygulamayı Microsoft Store'dan indirin. Ekran görüntülerine bakın, en son müşteri incelemelerini okuyun ve fotoğraf düzenleme için derecelendirmeleri karşılaştırın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder