17 Temmuz 2022 Pazar

Google kitap pdf olarak nasıl indirilir

Google kitap pdf olarak nasıl indirilir

google kitap pdf olarak nasıl indirilir

 · Ücretsiz PDF kitap nasıl indirilir? PDF kitabı indirmek için 7 web sitesi. blogger.com eKitapları ve metinleri alabilmenize yarayan bir diğer ücretsiz PDF indirme sitesi de blogger.com ; blogger.com Free Computer Books.  · Bir kitabın PDF si nasıl indirilir? Bilgisayarınızda çevrimdışı okumak için kitap indirme. Bilgisayarınızda kitaplığınıza gidin. İndirmek istediğiniz kitabı seçip Diğer. Dışa aktar’ı tıklayın. Tercih ettiğiniz dosya türünü indirmek için EPUB olarak dışa  · Google kitapları nasıl indirilir. 15 Kasım tarafından Yönetici. 5 (1) Okuyucuysanız, bilmek çok yararlı olacaktır. google kitapları nasıl indirilir. Bu şekilde sunduğu tüm e-kitaplara erişebilir ve bunları herhangi bir bilgisayardan çevrimiçi ve çevrimdışı görüntüleyebilirsiniz. Öğrenmeye cesaretin var mı?



Google Books ile İndirdiğiniz E-Kitapları PDF Formatına Çevirin - Tamindir



Google, dijital kitapların saklanması ve dağıtılması için bir hizmet işletmektedir. Bu hizmet artık Google Play Kitaplar eski adıyla Google e-Kitaplar olarak biliniyor. Google Play Kitaplar'da milyonlarca kullanılabilir e-Kitap vardır. Google, "dünyadaki en büyük e-Kitap koleksiyonuna" sahip olduğunu bile iddia etti. Bu e-Kitapların milyonlarca çeşidi hem indirilebilir hem de web tabanlı okuma için mevcuttur. Şimdi de Google Play Kitaplar'dan bir kitap indirmek ve yazdırmak istediğinizi söyleyelim. Bunu yapmak için önce bir e-Kitabın yazdırılabilir olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Yazdırılabilir mi değil mi? Birçoğu Google Play Kitaplar'daki e-Kitapların ücretsiz olduğunu düşündüğü için, bazıları hala sınırlı bir formattadır. Aslında, diğer "ücretsiz" etiketli e-Kitaplar yalnızca sınırlı bir kapsamda indirilebilir. Yalnızca bazı sayfaların indirilmesine veya yazdırılmasına izin veren e-Kitaplar gibi.


Google Play Kitaplar'daki kitapları bulmak, kaydetmek, görüntülemek ve yazdırmak için gösterdiğim en kolay prosedürler aşağıdadır. Bu adım adım prosedürleri hızlı bir şekilde uygulayacağınızdan eminim. ADIM 1. Tarayıcınıza gidin ve ziyaret edin Google Play Kitaplar. ADIM 2. Bir kitap arayın. Arama kutusuna kitabın başlığını girerek bunu yapabilirsiniz. Arama sonuçlarınız arama kutusunun altında görünecektir. ADIM 3. Aradığınız kitabınız göründükten sonra, ücretsiz bir e-Kitap mı yoksa ücretli mi olduğuna dair bir gösterge bulabilirsiniz. Kitaba tıkladığınızda, kitabın ayrıntılar sayfasında bir "oku" seçeneği olacaktır. Bu seçenek, kitabı tarayıcınızda okumanızı sağlar. Ancak, sadece bununla kitabı veya herhangi bir sayfasını indiremeyeceksiniz. ADIM 4. Bu belirli kitabı indirmek için Google Play "Kitaplarım" kitaplığınıza geri dönmeniz yeterlidir.


Orada, yeni açtığınız kitabı göreceksiniz. ADIM 5. Şimdi, kitabın üç noktalı noktalı virgülüne tıklayın. Tıkladıktan sonra, bir seçenek listesi görünecektir. Ardından, şunu söyleyen bir diyalog kutusunun görüneceğini fark edeceksiniz:. Bu, DRM koruması nedeniyle açmak için Adobe Digital Editions yazılımına ihtiyacınız olacağı anlamına gelir. ADIM 6. Bu diyalog kutusunda iki seçeneğiniz olacaktır: EPUB için ACSM'yi Dışa Aktar veya PDF için ACSM'yi Dışa Aktar. Bir PDF formatında indirmek istiyorsanız, tıklayın.


Daha sonra dosya indirme işleminiz başlayacaktır. Artık PDF dosyasını başarıyla indirseniz bile, telif hakkı koruması nedeniyle dosyayı yazdıramazsınız. Bu, kitabın onu koruyan DRM telif hakkı şifrelemesinden kaynaklanmaktadır. Google kitap pdf olarak nasıl indirilir Play'den e-Kitaplarda şifrelenen DRM, kullanıcıların onu tarayıcıda veya Adobe Digital Editions'ta çevrimiçi olarak okumasına izin verir. Şifreli DRM korumasını kaldırmadığınız sürece. Bu DRM korumalı Google e-Kitapları, aşağıdaki gibi bazı DRM kaldırma yazılımlarını kullanarak kolayca DRM'siz dosyalara dönüştürebilirsiniz, google kitap pdf olarak nasıl indirilir.


Epubor Ultimate. E-Kitap okuyucuyu indirin Adobe Digital Editions. Bir Adobe Digital Editions yetkilendirme kimliği oluşturun Bu kimliği kullanarak Adobe Digital Editions e-okuyucusuna sahip birden fazla cihazda oturum açabilirsiniz Ayrıca kendi cihazınızda olmasanız bile yetkilendirme kimliğini kullanarak Adobe Digital Editions kitaplığınızı açabilirsiniz. Bir Adobe Digital Editions e-okuyucusuna sahip olduğu sürece. Windows bilgisayarınızın indirme klasörüne gidin. İndirdiğiniz Google Play e-Kitabınızı tıklayın. Ardından, kitabınızın otomatik olarak senkronize edildiği Adobe Digital Editions kitaplığınıza yönlendirileceksiniz. Artık bu adımı tamamladığınıza göre, şimdi kullanabiliriz Epubor Ultimate. İndir Epubor Ultimate e-Kitap dönüştürücü. Bedava indir Bedava indir.


Kısıtlamalar veya içeriğe erişimi kaybetme konusunda endişelenmeden en sevdiğiniz kitapların keyfini çıkarın. Şimdi Satın Al Windows Şimdi Satın Al Mac. Epubor Ultimate çeşitli e-okuyucu türlerine bağlanabilir. Kindle for Amazon eBooks, Kobo for Rakuten eBooks, Nook for NOOK books ve Adobe for Google Play Books'a bağlanabilir. Adobe seçeneğini bulun. Adobe seçeneğini tıkladığınızda, nasıl olduğuna dikkat edin Epubor Ultimate Adobe Digital Editions'ınızdaki pdf dosyasını otomatik olarak senkronize eder. DRM korumalı PDF dosyanızı DRM'siz bir PDF dosyasına dönüştürün. Google Play Kitap dosyasını sağ bölmeye aktarın. Dosyayı aktardıktan sonra, şifre çözme hızlı bir şekilde başlayacaktır. Ancak, belirli bir e-Kitap için belirli bir anahtar dosyasına ihtiyaç duyacağınız bazı durumlar vardır. Bunu, bir diyalog kutusu açılırken bir anahtar dosya sorduğunda anlayacaksınız. Kitabın anahtar dosyası size Epubor destek ekibi.


Onlarla, bu diyalog kutusunda da bulunan, sağlanan e-postaları aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz. ADIM 7. Google Play Book PDF dosyanızın DRM'sini google kitap pdf olarak nasıl indirilir kaldırdığınızda, google kitap pdf olarak nasıl indirilir, dosyayı Windows google kitap pdf olarak nasıl indirilir görüntülemek için aşağıdaki klasör simgesini tıklayın. ADIM 8. ADIM 9. PDF dosyasını yazdırmayı denediğinizde, Adobe Acrobat Reader DC veya diğer bazı PDF programları sekmesi görünecektir. PDF dosyanızın içeriğinde gezinin, google kitap pdf olarak nasıl indirilir, isterseniz her sayfayı kontrol edebilirsiniz.


Kitabın yalnızca bir bölümünü yazdırmanız gerekiyorsa, ayarlarda Yazdırma Aralığı'nı ayarlayın. ADIM Kontrol ettikten ve bazı ayarlamaları yaptıktan sonra, Adobe Acrobat Reader DC sekmesinin üstündeki yazıcı simgesine tıklayın. Şimdi, ayrıca yazdırmak istediğiniz bir Google Play Kitabı varsa, ancak Epub biçiminde ise endişelenmeyin. Dosya Adobe Digital Editions e-okuyucusunda olduğu sürece, dosyayı PDF'ye dönüştürmek için Epubor Ultimate'ı da kullanabilirsiniz. Sağ bölmenin altında bir dönüştürme seçeneği vardır. Ve bu seçenekte, dönüştürme formatlarının listeleri vardır. Liste Epub, Mobi, Txt, Azw3 ve PDF'yi içerir. Adobe Epub dosyanızı PDF'ye veya tam tersine değiştirebilirsiniz. İhtiyacınız olan şeye bağlı olarak sizin için en iyi formatı seçin ve tıklayın "Dönüştürmek". Şimdi, PDF dosyasındaki bilgi parçaları sizin için çok önemliyse, Google Play Kitaplar, aralarından seçim yapabileceğiniz milyonlarca kitap sunar. Bunların bir kısmı ücretsiz olmakla birlikte ve ücretini siz ödemiş olsanız bile; her birinin şifreli bir telif hakkı korumasına sahip olabileceğini asla unutmayın.


İster paylaşmak ister yazdırmak isteyin, elinizin altında doğru araca sahip olmalısınız. DRM engellemesi durumunda. Ve kullanacağınız tek aracınızı unutmayın, Epubor Ultimatedosyaları PDF biçimlerine dönüştürmek için mükemmel bir yazılımdır ve Google Play Kitaplar'ı yazdırmayı mümkün kılar. Kenar notu: Bazı ücretsiz Google Plays Kitaplarında şifreli DRM koruması yoktur. Böylece bu kitapları doğrudan PDF olarak dışa aktarabilirsiniz. Jay Lloyd Perales 0 5 dakika okundu. Jay Lloyd Google kitap pdf olarak nasıl indirilir Jay Lloyd Perales, Filelem'de teknik bir yazardır. Yazarak düşüncelerini, fikirlerini ve edindiği bilgileri paylaşmayı sever. İlgili Makaleler.


Adobe Digital Editions'ın Arayüz Dilini Değiştirin Bilgisayarınızda ACSM'yi Açmak İçin Bunu Yapmanız Gerekiyor Kendi Dosyalarımı Google Play Kitaplar'a Yükleyebilir miyim? Android Telefon ve Android Tablette ACSM Nasıl Açılır: Kapsamlı Bir Kılavuz Facebook Twitter Whatsapp Telegram. Kapanış Aramak.




PDF KİTAP İNDİR! EN İYİ 5 PDF KİTAP SİTESİ (2022)

, time: 4:08





One moment, please


google kitap pdf olarak nasıl indirilir

E-kitap satın alma. Android telefonunuzda veya tabletinizde Google Play Kitaplar uygulamasını açın. Okumak istediğiniz e-kitap için arama yapın. Bir e-kitap seçin fiyata dokunun. [İsteğe Bağlı] Seçtiğiniz kitaba bağlı olarak örnek de okuyabilirsiniz. Örnek 'e dokunun Kitaplar. Dünyanın en kapsamlı tam metin kitap dizininde arama yapın. Kitaplığım. Yayıncılar Hakkında Gizlilik Şartlar Yardım Ücretsiz PDF kitap indirebileceğiniz e-kitap siteleri: Google Play Kitaplar. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı e-Kitap. Alternatif Bilişim E-kitap. PDF olarak nasıl indirilir? Bir web sayfasını PDF'ye dönüştürmek için aşağıdakileri yapın: Web sayfasına gidin. Windows'ta, Internet Explorer, Firefox veya Chrome'u kullanın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder