17 Temmuz 2022 Pazar

Pc için google hangoutsu indir

Pc için google hangoutsu indir

pc için google hangoutsu indir

İşiniz için görüntülü toplantıları güvence altına alın. Google'ın sağlam ve güvenli altyapısını temel alan kurumsal düzeydeki video konferans hizmetiyle ekibinizin güvenle bağlantıda kalmasını sağlayın. Meet; Google Workspace, Google Workspace Essentials ve Google Workspace for Education sürümlerine dahildir  · 1- Google hangouts Gmail ile giriş yapıp konuşmaya başlayabilirsiniz. Google Hangouts İNDİR. Google Hangouts aşağıdaki vermiş olduğumuz linklerden indirebilirsiniz. Google Hangouts İNDİR Android. Google Hangouts İNDİR iOS. Google Hangouts İNDİR PC. İLGİLİ HABER. Sesli Konuşma Programları [PC, Android ve iOS] Güncel  · Google Hangouts, gratis download. Google Hangouts Het instant messaging en videoconference-platform van Google. Google Hangouts indirin için indirin Google Hangouts de forma gratuita [ES] تنزيلGoogle Hangouts مجانا [AR] Unduh Google Hangouts secara gratis [ID] Google Hangouts voor PC. Gratis; In Nederlands; V



Google Hangouts - Chrome Web Mağazası



Hangouts, Google tarafından üretilen Google Talk uygulamasının gelişmiş ve yeniden isimlendirilmiş ürünü, pc için google hangoutsu indir. Hangouts uygulamasıyla sahip olduğunuz Google hesabı ile birlikte listenizde yer alan arkadaşlarınızla iletişim kurabilirsirsiniz, pc için google hangoutsu indir. Google Chrome eklentisiyle daha rahat kullanım imkanı sunan uygulama hem yazılı hem de görsel iletişimde en çok tercih edilecek ürünlerden olabilir. Ülkemizde ve dünyada milyonlarca kullanıcı tarafından indirilen ve hem mobil hem de bilgisayar platformunda kullanılan mesajlaşma uygulaması, arama yapmaya da fırsat tanıyor. Kullanıcılar internet üzerinden mesajlaşabilir, pc için google hangoutsu indir, sesli aramalar yapabilirler.


Günümüzde WhatsApp'ın en büyük rakiplerinden bir tanesi olarak adından söz ettiren başarılı uygulama, ücretsiz yapısı ile de yüzleri güldürüyor. Android ve Windows cihazlarda kullanılabilen uygulama, akıllı cihazlar için geliştirilmiş bir mesajlaşma ve arama uygulaması olarak ifade ediliyor. İlk kez yılında lansmana çıkan başarılı uygulama, dünyanın dört bir yanında kullanılmaya devam ediliyor. Uygulama üzerinden arkadaşlarınızla iletişim kurabilmeniz için o arkadaşlarınızın pc için google hangoutsu indir Hangout servisini kullanmaları gerekiyor. Sadece Google hesabına sahip olmaları yetmiyor. Diğer yandan kişilerin çevrimiçi ya da müsait olma durumları henüz gösterilmiyor. Birbirinden farklı dil seçeneklerine sahip olan Chrome Hangouts, Google imzalı bir uygulama olarak karşımıza çıktı. Önce Android telefonlarda kullanılmaya başlayan uygulama daha sonra da Windows platformuna geldi.


Hala günümüzde pek çok ülkede milyonlarca kullanıcı tarafından kullanılmaya devam edilen uygulama uzun yıllardır aldığı güncellemeler ile yepyeni özelliklere kavuştu. Her özellik sonrasında yeni kullanıcılara da ev sahipliği yapan başarılı yapım, başarılı gidişatına da kaldığı yerden devam ediyor. Uygulamayı hemen indirip ücretsiz olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama kalıcı bir internet bağlantısına ihtiyaç duymaktadır. Hangouts, Google Talk olarak da bilinen mesajlaşma ve iletişim servisinin yenilenmiş uygulaması. HangoutsGoogle Talk olarak da bilinen mesajlaşma ve iletişim servisinin yenilenmiş uygulaması.


Uygulama üzerinden listenizde yer alan arkadaşlarınızla mesajlaşabiliyorsunuz. Yüz ifadeleri girmenize de imkân tanıyan uygulamada Google Hangout servisini kullanarak 10 kişiye kadar görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz. Ya da sadece konuştuğunuz kişiyle görüntülü görüşme yapabiliyorsunuz. Hangouts uygulaması klasik bilgilsayarlarda da destekleniyor. Böylece arkadaşlarınızla iletişim kurma şansınız da artıyor. Fakat Google Talk'ta olduğu gibi durum belirtme özelliği yok. Yani meşgul ya da çevrimiçi gibi bilgiler sunulmuyor. Bu zamana kadar Google Talk olarak ifade edilen çevrimiçi mesajlaşma ve iletişim uygulamasının yeni özellikler kazanmış ve yeni bir pc için google hangoutsu indir sahip olmuş hali Hangouts. Sadece mesajlaşma değil, görüntülü görüşme desteği de bulunuyor uygulamada. Üstelik bunu aynı anda 10 kişiye kadar da destekleyebiliyor.


Hangouts uygulaması üzerinden fotoğraf alışverişi de gerçekleştirilebiliyor. Hangout yani görüntülü görüşme leri kaydetmek de mümkün. Hangouts web servisi sayesinde dostlarınızla PC'nizde internet tarayıcınız üzerinden sohbete başlayabiliyorsunuz. HangoutsGoogle tarafından sunulan bir iletişim servisi olarak uzun süredir kullanıcılar tarafından kullanılabiliyordu ancak geçmişte bir web sürümünün olmaması, bilgisayardan arkadaşlarıyla sohbet etmek isteyenleri zora sokuyordu. Gmail'in içerisinden kullanılabilse de bunun Hangouts'un kendi web servisi sayfası üzerinden kullanımla karşılaştırıldığında çok daha zor olduğunu unutmamak gerekiyor.


Hangouts için yayınlanan yeni web servisi sayesinde kullanıcılar artık dostlarıyla sohbet etmek istediklerinde direkt olarak bilgisayarlarından çok sayıda sohbet penceresini aynı anda yönetebiliyor, kameralı görüşme yahut sadece sesli görüşme gibi olanaklardan da faydalanabiliyorlar. Uygulamanın arayüzünün çok sade ve anlaşılır bir şekilde hazırlanmış olmasına karşın biraz daha makyaja pc için google hangoutsu indir daha kolay bir kullanıma ihtiyaç duyduğunu söylemek de mümkün. Zira uygulamadaki sohbet pencerelerinin biraz küçük olması nedeniyle bazı kullanıcılar yer sıkıntısı yaşadıklarını hissedebilirler fakat pek çok pencereyi bir pc için google hangoutsu indir tutabilmek için böyle bir ödün vermiş olması da mümkün, pc için google hangoutsu indir.


Yeni bir sohbete başlamak için kullanabileceğiniz tüm butonlar da ekranın ortasında oldukça büyük bir şekilde bulundukları için hangi seçeneği kullanacağınızı belirledikten sonra tek yapmanız gereken Google kontak listenizde yer alan kişiler arasında aratma yaparak mesaj penceresini açmak. Tabii ki en son sohbetleriniz de uygulama penceresinde yer aldığı için direkt olarak kaldığınız yerden devam etme şansınız da mevcut. Eğer Hangouts servisini internet üzerinden kolayca kullanmak istiyorsanız kesinlikle denemeden geçmemeniz gerektiğini düşünüyorum.


Windows Program İnternet Programları Tarayıcılar ve Gezginler Programları Eklentiler Programları Hangouts - Google Chrome İçin Hangouts Eklentisi. WINDOWS ANDROID IOS WEB. Onur Şendere - 4 AY ÖNCE GÜNCELLENDİ. Onur Şendere - 9 YIL ÖNCE GÜNCELLENDİ. Hangouts, anlık mesajlaşma ve iletişim uygulaması. Onur Şendere - 10 YIL ÖNCE GÜNCELLENDİ. Yiğit Ekim Demir - 7 YIL ÖNCE GÜNCELLENDİ.




How to use Google hangouts on pc - How to download google meet on pc - How to use Google hangouts

, time: 2:30





Hangouts için Windows - Uptodown’dan ücretsiz olarak indirin


pc için google hangoutsu indir

Google Workspace'ten en iyi şekilde yararlanın. Google Dokümanlar, E-Tablolar ve Slaytlar'da, içerik üzerinde sorunsuz şekilde ortak çalışmalar yapmak için Chat ve Alanlar'ı kullanabilirsiniz. Google’ın güçlü arama motoruyla eski görüşmeleri veya dosyaları kolayca bulabilir, toplantı katılımcılarıyla bağlantı kurmak İşiniz için görüntülü toplantıları güvence altına alın. Google'ın sağlam ve güvenli altyapısını temel alan kurumsal düzeydeki video konferans hizmetiyle ekibinizin güvenle bağlantıda kalmasını sağlayın. Meet; Google Workspace, Google Workspace Essentials ve Google Workspace for Education sürümlerine dahildir Hangouts, Google Chrome tarayıcıları için özel eklenti yaparak tarayıcı üzerinden de kolay kullanımı sunuyor. Google Hangouts uygulamasında ‘den fazla smiley bulunmaktadır. 10 kişiye kadar görüntülü görüşme imkanı tanıyan Google Hangouts, Google tarafından tarihinde tanıtılmıştır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder