17 Temmuz 2022 Pazar

Pc için ücretsiz indir video oynatıcı

Pc için ücretsiz indir video oynatıcı

pc için ücretsiz indir video oynatıcı

 · VLC Media Player, çok kullanışlı bir video oynatıcı programdır. MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, mp3, ogg vb.. birçok formatı desteklediği gibi DVD, Ses CD, VCD ortamları ile hemen hemen tüm ortam dosyaları ve akış protokollerini oynatabilir. VLC codec paketlerini kendi içinde taşır, bu nedenle ayrı bir codec paketi yüklemenize gerek yoktur  · RealPlayer - MP3 Oynatıcı Dönüştürücü İndiricisi [NO.5] RealPlayeren popüler video ve ses oynatma yazılımlarından biridir. Windows 10/8/7/XP PC, Android ve Mac üzerinde çeşitli medya dosyalarını oynatmanızı sağlar. Cihazınızda müziğin keyfini çıkarmanıza yardımcı olacak en iyi MP3 çalar olarak çalışabilir. Dahası, tamamen reklamsız bir müzik çalar  · VLC Player İndir - Ücretsiz Medya Oynatıcı Hem video hem de ses dosyaları için neredeyse tüm dosya uzantılarını destekleyen VLC, sadece bu özelliğiyle bile birçok bilgisayar kullanıcısının medya oynatıcı tercihleri arasında ilk sırayı almaktadır



[Ücretsiz Yazılım] Windows/Mac PC için En İyi 10 Video Oynatıcı



Zengin özelliklere sahip bir yazılım olması dışında. Bir medya oynatıcının basit, sezgisel ve hafif olması gerekir. Bu faktörleri hesaba katarsak, VLC, GOM, Media Player Classic vb. Programlar önerilir. Peki ya özellikleri? Microsoft Windows platformunda kullanılabilir tonda bir yazılım olduğundan bilgisayarınız için doğru olanı seçmek kolay bir iş değildir. Ayrıca, yeni medya formatlarının sayısı arttıkça, tüm video oynatıcı lar MKV, FLV, AVI, MP4, MOV, vb. Gibi tüm popüler dosya biçimlerini çalıştırabilecek durumda değil. Bu, Windows işletim pc için ücretsiz indir video oynatıcı için en iyi ücretsiz video oynatıcı listesini hazırlamamıza yol açtı. Bedava bir video medya oynatıcı pc için ücretsiz indir video oynatıcı yanı sıra. Filmlerinizi ve TV şovlarınızı izlerken Bilgisayarınızda çoklu işlemlerinizde bir sorun olmamasını sağlamak için hafif olması gerekir. Download Desteklenen Platformlar:. En iyi medya oynatıcılarıyla ilgili herhangi bir tartışmaya ne zaman başlasak.


VLC ismi otomatik olarak en üstte yer alıyor. Ama, neden böyle? Büyük popülaritesinin arkasındaki nedeni nedir? VLC Media Player, tüm popüler platformlar için kullanılabilen ücretsiz ve açık kaynaklı bir medya oynatıcıdır. VideoLAN projesi tarafından düzenlenen VLC Media Player, çok sayıda ses ve video sıkıştırma yöntemleri ve dosya formatlarını desteklediği bilinmektedir. VLC, aynı odaklanmayla birçok başka medya oyuncusunun geliştirilmesine de ilham vermiştir. VLC, özenli adımlar içermeyen hızlı ve basit yapısı nedeniyle en iyi PC medya oynatıcılarından biridir. Yazılım, izleme deneyiminizi geliştirmenize ve oynatıcının görünümünü değiştirmenize yardımcı olan farklı özelleştirme seçeneklerine de sahiptir. Ayrıca çoğu zaman bir akışlı medya oynatıcı kullanılır. Açık kaynaklı bir video oynatıcı dır, kaynak kodunu incelemekte serbestsiniz.


Bu inanılmaz Windows Media Player alternatifi de sık sık güncelleme alır ve geniş bir kullanıcı topluluğuna sahiptir. Bu ücretsiz film oynatıcı, zaman zaman yeni özellikler ve güncellemeler almaya devam ediyor. Tüm medya oynatma ihtiyaçlarını yerine getirmek için benim en iyi seçimimdir. VLC gibi diğer video oynatıcılarla yarışan PotPlayer son zamanlarda iyi bir üne kavuşmayı başardı. Windows platformu için bu multimedya yazılımı, Güney Kore İnternet şirketi Kakao tarafından geliştirildi. Bu önerilen video oynatıcı, bu yazılımı gereksinimlerinize uygun hale getirmenizi sağlayan geniş bir yelpazede özelleştirme seçenekleri ile birlikte gelir. PotPlayer, CUDA, QuickSync ve DXVA gibi teknikleri kullanarak maksimum performans ve hafif bir deneyim sunabilir.


Bu yüzden PotPlayer listede en iyi ikinci medya oynatıcıdır. Ses kartları arasında seçim yapabilir. Favori sahneleri yer imi koyabilir ve bunları önizleyebilir, vb. Ayrıca parlaklık, kontrast, renk tonu, gürültü azaltma vb. İçin filtreler alabilirsiniz. Ayrıca yerleşik klavye kısayollarının birçoğu ve kısayol tuşları. Çoğu kullanıcı için uzunca özellikler ve ayar listesi çok fazla olabilir. PotPlayer sadece Windows ile çalışır. KMPlayer, neredeyse tüm ana video ve ses dosyalarını oynatma yeteneğine sahip olan bir başka harika ve ücretsiz Windows 10 medya oynatıcısıdır. Windows 10 için dahili bir codec olduğundan, kullanıcıların farklı bir kodek aramasına gerek yoktur. Uyumluluğunu daha da artırmak için harici codec ekleyebilirsiniz. KMPlayer ayrıca biçimleri için geniş bir destek yelpazesiyle bilinir. Kullanıcılar herhangi bir özellik veya desteğin eksikliğini gidermediğinden emin olan ses ve video efektleri konusunda çok sayıda seçeneğe sahiptir.


Videoların bölümlerini sık kullanılanlar olarak seçebilir, tekrar oluşturabilir. Uzak arabirim için tuşları yeniden eşleştirebilirsiniz. Ayrıca altyazıları doğrudan oynatıcının içinde düzenleme özelliği de elde edebilirsiniz. İlk kez yılında piyasaya çıkan KMPlayer ücretsiz medya oynatıcı. Adından da anlaşılacağı gibi Media Player Classic, en iyi video oynatıcı listemizde yer alması zorunlu olan, pc için ücretsiz indir video oynatıcı. Klasik bir medya oynatıcısıdır. Pc için ücretsiz indir video oynatıcı topluluğu tarafından yapılan bir çabadır. Geliştiriciler birlikte birlikte eski sürümü geliştirdiler ve hızlı ve hafif bir yazılım yaptılar, pc için ücretsiz indir video oynatıcı. Her ikisini de karşılaştırırsak, Ev Sineması daha iyi sırada yer alır. En iyi medya oynatıcıları arasında yer almak için özelliklerini geliştirmeye devam eder. Tüm fantezi özelliklerden bahsetmek, tıpkı bu listedeki diğer yazılımlar gibi Media Player Classic yüklü değil.


Ancak, bu sizi hayal kırıklığına uğratacağı anlamına gelmiyor. Bu ücretsiz multimedya oynatıcı, herhangi bir güçlük çekmeden eski bilgisayarınızda bile kullanılabilirsiniz. Özelliklere sahip. Download Desteklenen Platform:. Windows 10 için temiz görünümlü bir UWP medya oynatıcı uygulaması arıyorsanız. Şimdi aramanızı durdurmanın vakti geldi çünkü ACG Player sizin son seçiminiz olabilir. Ses ve video efektleri, müzik görselleştirici, altyazıhareket kontrolü, arka plan müziği gibi temel özelliklere sahip hafif bir medya oynatıcıdır.


ACG Player, çoğu medya kod çözücüsünü kutudan çıkmadan destekler. Harici cihazlar, dosyalar ve disklerden oynatmayı da destekliyor. Temiz ve zippy arayüzü için bir deneme yapın. GOM Player, en popüler video ve ses formatları için dahili olarak desteklenen. Tamamen ücretsiz bir Windows medya oynatıcı alternatifidir. Bu, AVI, MKV, MP4, FLV, MOV vb. Gibi tüm popüler video formatlarını oynatabileceği anlamına gelir. Diğer popüler PC medya oynatıcıları ile birlikte gelen temel işlevlerin yanı sıra. GOM Player, AB tekrarıylaMedia Player Capture, hız kontrolü, ses ve video efektleri, ekran yakalama, vb.


Ayrıca görünüm değiştirmek ve GOM Player tüm görünümünü son derece özelleştirmek için seçim verir. Tercih ettiğiniz dilde sinema ve TV şovlarının tadını çıkarabilirsiniz. org veritabanına bağlayabilirsiniz. Bu video oynatıcı yazılımının nadir kullanılan bazı türleri desteklememesi olası olabilir. DivX oynatıcısının MP4, MKV, DivX ve AVI gibi en popüler formatlarda oynatılan video dosyaları için optimize edildiğini söylemeye gerek yok. DivX, herhangi bir DLNA uyumlu cihaza müzik, video ve fotoğraf akışını sağlayan akıcı bir video oynatıcı olarak da görev yapar. DivX oynatıcı aynı zamanda en sevdiğiniz sahneleri kolayca atlamanızı sağlayan Trick Play gibi gelişmiş özelliklerle birlikte gelir. Bölüm Puanları desteği ile, basitçe farklı sahneleri oynatabilirsiniz.


Akıllı medya kütüphanesi, satın alınan içeriğin yanı sıra özel video içeriğini de takip eder. Birden fazla ses desteği, farklı müzikler arasında güçlük çekmeden geçiş yapabilmeniz anlamına gelir. Resume Play özelliğiyle, bıraktığınız yere kolayca atlayabilirsiniz. Bir medya merkezi deneyimi elde etmek için dizüstü bilgisayarınızda veya masaüstünüzde kullanabileceğiniz. Son derece özelleştirilebilir bir medya oynatıcıdır, pc için ücretsiz indir video oynatıcı. İçeriği akışla ilgili en iyi medya oynatıcı için olan bu program.


Kullanıcı arabirimi nedeniyle harici, daha büyük bir ekranla kullanıyorsanız daha da iyi. Yakın geçmişte, Kodi önceden yüklenmiş Kodi kutuları ve korsanlığı destekleyen eklentiler nedeniyle başlıklarda pc için ücretsiz indir video oynatıcı aldı, pc için ücretsiz indir video oynatıcı. Başlangıçta Kodi, bağımsız olarak geliştirildi ve 1 nci Xbox oyun konsolu için Xbox Medya Merkezi olarak adlandırıldı. Bu önerilen video oynatıcı ayrıca, özelliklerini genişletmek için kullanılabilen ve Netflix, YouTube, Hulu, Veoh gibi işlevleri içeren eklentileri vardır. Plex, videolar, TV şovları, filmler, fotoğraflar, kişisel videolar ve müzik gibi şeyleri içerebilen geniş medya pc için ücretsiz indir video oynatıcı kolayca bakmanızı sağlar.


Koleksiyonlarınızı organize eder ve harika görünmesini sağlar. Kolay paylaşım niteliğiyle, halka açık şeyleri seçip seçebilir ve ailenize erişebilirsiniz. Hi-fi müzik ve video formatları da dahil olmak üzere neredeyse tüm dosya türlerini destekler. Chromecast desteklendiği için, videoları daha büyük TV ekranınızda oynatabilirsiniz. Oynatıcınızı kontrol etmek için Plex uygulamasını telefonunuzda veya tabletinizde de kullanabilirsiniz. Video içeriği kitaplığınızı düzene sokmak ve zengin özelliklere sahip bir video medya oynatıcısından yararlanmak için bu uygulamayı kullanın. Son derece uyumlu olduğu için Windows 10 için en çok oy alan video oynatıcıdır. Hemen hemen her türlü video ve müziği herhangi bir eklentiye gerek duymadan oynattığını iddia ediyor ve aslında sunuyor. Arayüzü çok temiz ve basittir. Aynı zamanda daha akışlı seçenekleri ile ünlüdür.




EN İyi Medya Oynatma Programı - KMPlayer

, time: 4:20





[ Listesi] Windows için En İyi 10 Video Oynatıcı 10 / 8 / 7 ve Mac


pc için ücretsiz indir video oynatıcı

 · RealPlayer - MP3 Oynatıcı Dönüştürücü İndiricisi [NO.5] RealPlayeren popüler video ve ses oynatma yazılımlarından biridir. Windows 10/8/7/XP PC, Android ve Mac üzerinde çeşitli medya dosyalarını oynatmanızı sağlar. Cihazınızda müziğin keyfini çıkarmanıza yardımcı olacak en iyi MP3 çalar olarak çalışabilir. Dahası, tamamen reklamsız bir müzik çalar  · VLC Media Player, Windows işletim sistemi genelinde en popüler ücretsiz video oynatıcılarından biridir. Program tamamen ücretsizdir ve ek yazılım indirme şartı koşmadan size bütün video formatlarını inceleme olanağı tanır. Program, eklentilerle desteklenmektedir. Bu da sınırlılıkların tamamen ortadan kalktığı anlamına gelmektedir Hepsi ücretsiz indirilebilir ve en sevdiğiniz yüksek kaliteli filmleri evde izlemenize yardımcı olur. Vidmore Player - en iyi 4K Ultra HD video oynatıcı, örneğin, oturma odanızı bir sinemaya dönüştürür ve HD video oynatımını kolayca kontrol etmenizi sağlar. Daha çok soru? Lütfen mesajınızı aşağıya bırakarak use ile iletişime geçin

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder