17 Temmuz 2022 Pazar

Uygulama bannerımızı indirin

Uygulama bannerımızı indirin

uygulama bannerımızı indirin

Harcama ve Fatura Takibi. Metro Türkiye Mobil ile harcama ve fatura takibini kolayca yapabilirsiniz. Faturalarınızı kayıtlı e-posta adresinize PDF dosyası şeklinde iletebilir ya da telefonunuza indirebilirsiniz. Uygulama üzerinden ay Canva'dan Logo Örneği. İyi bir logo, her marka ve işletme için çok önemlidir. Canva'nın ücretsiz logo tasarımı örnekleri sayesinde iyi bir logo oluşturmanın zor veya pahalı olması gerekmiyor. Canva'nın özelleştirilebilir logo örnekleri, logonuzu ihtiyacınıza uygun şekilde düzenleyebilmenize olanak tanır. Hiçbir  · Banner Maker Pro 9 indir - Bu programla logolar, butonlar, reklam grafiklerinin yanısıra hareketli gifler hazırlayabilirsiniz



Logo Tasarım - % Ücretsiz Logo Yapma Programı



Metro Uygulama bannerımızı indirin Mobil, alışverişinizin planlama aşamasından ödeme noktasına gelene kadar size pek çok avantaj sunuyor. Dijital kart oluşturmaktan kampanya ve ürün takibine, fatura görüntülemeden Metro Fast özelliğine kadar hızlı ve dijital bir alışveriş deneyimi için geliştirilen Metro Türkiye Mobil ile tanışmaya hazır mısınız? Metro Türkiye Mobil uygulamasıyla fiziksel Metro kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan akıllı telefonunuz üzerinden kartınızın dijital versiyonuna anında ulaşabilirsiniz. Henüz üye değilseniz uygulama üzerinden kolayca üye olabilir, üyeliğiniz varsa birkaç basit adımla giriş yapabilirsiniz. Böylece kartınızı her an yanınızda bulundurmak zorunda kalmazsınız.


Alışverişiniz sonlandığında kasalarda veya Metro Fast kullanırken dijital kartınızı kullanabilirsiniz. Metro Türkiye Mobil ile harcama ve fatura takibini kolayca yapabilirsiniz. Faturalarınızı kayıtlı e-posta adresinize PDF dosyası şeklinde iletebilir ya da telefonunuza indirebilirsiniz, uygulama bannerımızı indirin. Uygulama üzerinden ay bazında harcama tutarınıza kolaylıkla erişebilirsiniz. Metro Türkiye Mobil ile mağazalarımızdaki tüm ürünlere, ürünlerin detaylarına, özelliklerine ve fiyatlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca mağazalarımızda alışveriş yaparken balık, uygulama bannerımızı indirin, kırmızı et ve sebze-meyve ürünlerinin QR kodunu okutarak bu ürünlerin reyonlarımıza gelene kadar geçirdiği tüm yolculuğu görüntüleyebilirsiniz, uygulama bannerımızı indirin.


Güncel kampanya ve kataloglardan anında haberdar olabilirsiniz. Mağazayı ziyaret etmeden önce alışveriş listenizi Metro Türkiye Mobil üzerinden hazırlayarak kağıt-kalem taşıma ihtiyacınızı ortadan kaldırabilirsiniz. Alışverişinizi akıllı telefonunuzdan takip ederek eksiksiz şekilde tamamlayabilirsiniz. Bulunduğunuz mağazanın plan bilgisine mobil uygulama üzerinden erişerek reyonların yerleşimini görebilir, uygulama bannerımızı indirin, mağazalarımızda aradığınız ürünün yerini elinizle koymuş gibi bulabilirsiniz. Menünüz, işletmenizin en önemli parçalarından bir tanesi. Satışlarınızı kontrol etmek, siparişlerinizi mutfağa hızlıca yönlendirmek ve verilerinizi düzenleyerek işletmenizi daha verimli yönetmek Satış Otomasyon Çözümleri POS ile çok kolay! Video özgeçmiş yükleme, ücretsiz ilan verme ve kolay kullanım özelliği sayesinde iş arayanlara ve işverenlere hızlı uygulama bannerımızı indirin sunan Catch Jobs ile iş birliğine gidiyoruz.


Böylece doğru işi doğru profesyonellerle buluşturmak için önemli bir adım atıyoruz. METRO TÜRKİYE MOBİL İLE YENİ BİR ALIŞVERİŞ DENEYİMİ BAŞLIYOR! Alışverişinizi kolaylaştırmak için Metro Türkiye Mobil uygulamamızı hemen indirin! Hemen İndir. Metro Kartın Dijital Kullanımı Metro Türkiye Mobil uygulamasıyla fiziksel Metro kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan akıllı telefonunuz üzerinden kartınızın dijital versiyonuna anında ulaşabilirsiniz. Harcama ve Fatura Takibi Metro Türkiye Mobil ile harcama ve fatura takibini kolayca yapabilirsiniz. Ürünlere, Kampanyalara ve Kataloglara Uygulama bannerımızı indirin Metro Türkiye Mobil ile mağazalarımızdaki tüm ürünlere, uygulama bannerımızı indirin, ürünlerin detaylarına, özelliklerine ve fiyatlarına kolayca ulaşabilirsiniz. Alışveriş Listesi Oluşturma Mağazayı ziyaret etmeden önce alışveriş listenizi Metro Türkiye Mobil üzerinden uygulama bannerımızı indirin kağıt-kalem taşıma ihtiyacınızı ortadan kaldırabilirsiniz.


Mağaza Planına Erişim Bulunduğunuz mağazanın plan bilgisine mobil uygulama üzerinden erişerek reyonların yerleşimini görebilir, mağazalarımızda aradığınız ürünün yerini elinizle koymuş gibi bulabilirsiniz. Metro Fast. Metro fast. Metro Türkiye Mobil uygulamamızın Metro Fast özelliği sayesinde mağazalarımızda alışverişinizi temassız olarak yapabilirsiniz. Alışveriş tutarınızı anlık olarak görüntüleyebilir ve kasaya geldiğinizde ürünleri sepetinizden çıkarmadan ödemenizi tamamen online bir biçimde hızlıca tamamlayabilir, bu sayede dijital bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz. Diğer Hizmetlerimizi Keşfedin.


Dijital Menü. Satış Otomasyon Çözümleri POS. Catch Jobs.




Google Play'den indirilen uygulamalar ana ekrana indirilmesin

, time: 2:01





Uygulama izinleri


uygulama bannerımızı indirin

İstanbul Senin, İstanbul halkının ihtiyaç duyacağı tüm hizmetlere kolayca ulaşabileceği yeni nesil bir akıllı şehir uygulamasıdır. BÜYÜK BİR HAYALİN İLK ADIMI! İstanbul Senin, insana özeni ve kente hizmeti esas alan büyük bir hayalin ilk adımıdır. Bu uygulama ile şehirdeki gelişmeler hakkında doğru bilgilere Ücretsiz Youtube Kanalı, Etsy, Instagram, Facebook bannerlarınızı ve kapaklarınızı yapın. Bannerlarınızı veya sosyal medya grafiklerinizi hızlıca kendiniz hazırlayın Bannereasy ile kendi banner tasarımlarınızı ücretsiz yapın Türkçe Destekli Hızlı Çözüm Baştan sona Türkçe grafik editörü ile yabancılık çekmeden tasarımlarınızı hızla hazırlayın, indirin veya daha sonra tekrar kullanmak için kaydedin. Binlerce İkon ve resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder