17 Temmuz 2022 Pazar

Uygulamaları indirmek için ödeme alın

Uygulamaları indirmek için ödeme alın

uygulamaları indirmek için ödeme alın

 · Yürümek için para kazanmak için uygulamaları indirmek gerçek olamayacak kadar iyi geliyor. Ancak, yürümek için ödeme alabileceğiniz çeşitli uygulamalar vardır Uzantıyı indirmek ve yüklemek için Kullandığınız tarayıcıya göre uzantıyı indirip yükleyin. Microsoft Edge - Microsoft Store Uygulamalarım Güvenli Oturum Açma Uzantısı özelliğine gidin ve eski Microsoft Edge tarayıcının uzantısını almak için Al'ı seçin Mobil ödeme kullanarak Microsoft Store'dan öğe satın alma konusunda yardım alın. Uygulamalar ve oyunlar için güncelleştirmeleri alma; Başlarken! Ödemek için bir yol ekleyin veya Yeni bir ödeme yöntemi eklemek> değiştirin



Mobil ödeme ile Microsoft Store'dan ürün satın alma



Uygulamaları indirmek için ödeme alamayacağınızı kim söyledi? yüzyıl ve her şey mümkün. Uygulamaları indirmek, biraz ekstra para kazanmanın başka bir yoludur ve son derece kolaydır. Para için indirebileceğiniz birkaç uygulama var. Ödeme almak için, bu uygulamalardan bazıları diğer uygulamaları indirmenizi ve nakit veya hediye kartları için kullanabileceğiniz puanlarla ödüllendirmenizi gerektirirken, diğerleri video izlemek, anketlere katılmak gibi diğer çevrimiçi etkinlikleri dahil etmenizi ve diğerlerini indirmenizi gerektirir. Kazandığınız para bir anda başka bir Jeff Bezos olmanızı sağlamasa da, size birkaç dolar kazandıran iyi bir yan iş olabilir. Burada listelenen uygulamaların tamamen ücretsiz olduğunu ve diğer uygulamaları indirmeniz için size ödeme yaptığını unutmayın.


Merak ediyorsanız, hayır bu bir aldatmaca değil. Tamamen yasal ve evet, uygulamaları indirmek için ödeme alabilirsiniz. Hadi başlayalım, olur mu? Uygulamaları indirmek için para alabileceğinize gerçekten ikna olmanız gerektiğini düşünüyorum. Evet, uygulamaları tamamen para için indirebilirsiniz. İnsanlara ürünlerini test etmeleri veya uygulamalarını uygulamaları indirmek için ödeme alın indirmeleri için ödeme yapmak isteyen birkaç marka ve uygulamaları indirmek için ödeme alın var. Bazı markalar kullanıcılara uygulamaları indirmeleri için ödeme yaparken, diğerleri çevrimiçi anketlere katılmak, pazarlama araştırması yapmak ve daha pek çok şey için ödeme yapar.


Para için uygulama indirmek çok kolay gibi görünse de, şu anda internette 4. Bu, uygulamaları indirerek nasıl para kazanılacağını bilmek isteyen çok sayıda insan. Şirketler bunu kolayca kullanabilir ve ürünlerini piyasaya çıkarabilir, uygulamaları indirmek için ödeme alın. Ayrıca, para için uygulama indirmenin sizi otomatik olarak milyarder yapmayacağını bilmeniz önemlidir, ancak size telefon faturalarını veya otobüs ücretini ödemeye yetecek kadar ya da cebiniz için fazladan bir şey kazandırabilir. Bu bizi bir sonraki tartışmamıza götürür. Normal şartlar altında, kısaca açıklayacağım bu yasal para kazandıran uygulamalarda ayda 10 ila 20 dolar arasında herhangi bir yerde kazanabilirsiniz. Bu sizi zengin etmeyebilir ama bazı yönlerden faydalı olabilir. Bununla birlikte, para için uygulama indirme arayışınızda, kayıt olmak için ödeme yapmanızı isteyen uygulamalara karşı dikkatli olmanız çok önemlidir ve daha sonra kazanmaya başlayabilirsiniz.


Hatta bazıları potansiyel kazançları abartmak için daha da ileri gidiyor. Dolandırıcı olma ihtimalleri yüksek olduğu için bu tür uygulamalardan uzak durun. Bu uygulamaların çoğundan elde edilen ödeme yeterince adil ve çok fazla çaba gerektirmiyor. Çoğu durumda, nakit veya hediye kartlarıyla değiştirebileceğiniz puanlara hak kazanmak için uygulamayı indirmeniz ve birkaç kez kullanmanız yeterlidir. Swagbucks, çevrimiçi yaptığınız normal etkinlikler için ödül almanızı sağlayan en popüler web ödül programlarından biridir. Kaydolduğunuzda, para kazanmanın tonlarca yolu olduğunu keşfedeceksiniz ve bu sadece uygulamaları indirerek değil. Video izleyebilir, en sevdiğiniz satıcıdan alışveriş yapabilir, anketlere katılabilir, web'de arama yapabilir, iyi fırsatlar bulabilir ve hatta oyun oynayabilirsiniz.


Puan kazanabilir ve bu puanları Amazon ve Walmart'tan hediye kartları için kullanabilir veya PayPal'dan para iadesi alabilirsiniz. Sadece para için uygulama indirmek istiyorsanız, Swagbucks uygulamasında buna ayrılmış bir bölüm de var. Hem Android hem de IOS kullanıcıları için çalışır. Endişelenmeyin, Swagbucks kullanıcılarına milyon doların üzerinde nakit ödeme yaptığı ve günlük 'den fazla hediye uygulamaları indirmek için ödeme alın verdiği için bu bir aldatmaca değil. Para için indirebileceğiniz bir diğer uygulama ise Grab Uygulamaları indirmek için ödeme alın. Swagbucks dışında, bu benim en sevdiğim uygulama. Grab Point'in çalışma şekli çok kolay ve şeffaftır. Reklamcılar onlara etkileşim almak için para ödüyor - yani yorumlar, görüşler, uygulamaları indirmek için ödeme alın, sosyal etkileşimler. Bunu yapmak için GrabPoints, kullanıcıları, benim gibi üyeleri ve sizi Video İzleme, Anket Alma, Teklifleri Tamamlama, Uygulama İndirme ve Daha Fazlası gibi çevrimiçi etkinlikler yapmanız için işe alır!


Ve tahmin et ne oldu? bu aktiviteleri yaparken kazanıyorsunuz!. Pay pal kullanarak hediye kartları alabilir veya nakit çekebilirsiniz. Bu para kazandıran uygulamanın kullanımı gerçekten çok kolay. Appdown, uygulamaları yüklemek veya diğer hizmetlerini kullanmak için ödüller kazanmanızı sağlayan bir uygulamadır. Her gün para kazanmak için indirebileceğiniz yeni uygulamalar ekliyorlar. Bu uygulamayı kullanmak için önce mobil cihazınıza yükleyin, ardından tekliflerin listesini bulacağınız uygulamanın ana sayfasına gidin. İlginizi çekeni seçtikten sonra, gereksinimleri karşılamanız, ardından puan kazanmanız ve bu puanları hediye kartları ve nakit gibi ödüller için kullanmanız yeterlidir. Bir YouTube kanalınız, bir blogunuz veya sosyal ağlarda çok sayıda takipçisi olan bir hesabınız varsa daha fazla şey kazanabilirsiniz. Bence kullanımı çok kolay olduğu için kullanılabilecek herhangi bir android akıllı telefonda herhangi bir kısıtlama yok. Bunları indirerek para kazanmanızı sağlayan diğer uygulamalar gibi, uygulamaları indirmek için ödeme alın, video izleyerek, anket doldurarak ve tabii ki uygulama indirerek para kazanabilirsiniz.


Bu görevleri tamamladığınızda kredi ödülleri kazanırsınız ve iki gün gibi kısa bir sürede ödeme alabilirsiniz. Bu uygulama yeni görevlerini günceller, böylece Para Kazanma fırsatlarını asla kaçırmazsınız. İstediğiniz zaman yapabilirsiniz ve maksimum çaba gerektirmez. Diğerlerinin aksine, Money App hediye kartı ödülleri vermez. Bunun yerine, doğrudan PayPal hesabınıza nakit olarak ödeme yaparlar ve bu da size paranızı istediğiniz gibi harcama fırsatı verir. Ve Evet, hem Android hem de IOS cihazlarıyla uyumludur. Boom Gift, bir başka olağanüstü para kazanma uygulamasıdır.


Sadece oyun oynadığınız, uygulama indirdiğiniz ve video izlediğiniz için ödüllendirilebilirsiniz. Kayıt olmak için herhangi bir ödeme yapmanız gerekmediğinden uygulama tamamen ücretsizdir, uygulamaları indirmek için ödeme alın. bu oldukça yüksek. Boom Gift, görevleri günlük olarak yeniledikleri için tamamlamanız gereken görevlerin asla bitmeyeceğini söylüyor. Sadece uygulamaları indirerek nakit veya çeşitli hediye kartlarıyla ödüller alabilirsiniz, uygulamaları indirmek için ödeme alın. Yasal mı yoksa dolandırıcı mı olduğu konusunda endişelenmenize gerek yok çünkü 10 milyon doların üzerinde ödül ödediler.


Kullanmak için uygulamayı indirin, puan kazanmak için listedeki uygulamalardan herhangi birini deneyin ve yeterli puan kazandığınızda bunları çeşitli ödüller için kullanabilirsiniz. Hem Uygulamaları indirmek için ödeme alın hem de IOS kullanıcıları için mevcut olduğu için herkes para kazanabilir. AppKarma, çeşitli uygulamaları indirmeniz için size ödeme yapan tanınmış uygulamalardan biridir. Bu uygulamayla ilgili harika olan şey, esas olarak uygulamaları indirmeye ve bunlarla oynamaya odaklanmasıdır. Bu nedenle, çevrimiçi anketlere katılmak ve harika fırsatlar bulmak gibi diğer görevleri tamamlamanız gerekmez. Sadece para için indirme uygulamaları almak isteyenler için idealdir.


Youtube veya Instagram'da da yüksek bir sosyal medya varlığınız varsa, AppKarma para kazanmanıza yardımcı olabilir. Android ve IOS cihazları için kullanılabilir, böylece kimse kaçırmaz. InstaGC, diğer uygulamalar gibi, uygulamaları indirmek için ödeme alın, kullanıcılarına uygulama indirirken video izlemek ve anket yapmak gibi normal çevrimiçi etkinlikleri yaparken para kazanma fırsatı sunar. Bu normal puan kazanma yönteminin yanı sıra, başka bir şey daha var — Şekil-Sekiz Görevleri. Belirli bir seviyeye ulaşan üyeler, Figure Eight görevlerine erişim kazanır. Her kullanıcı için mevcut değildir. Sadece görevlerinizi tamamlamanız ve hemen bir puan kazanmanız gerekiyor. Bu görevlerin tamamlanması kolaydır ve kişisel bilgilerinizi gerektirmez.


Bu göreve erişmek için farklı çeşitlilikte daha fazla görevi tamamlayın ve doğru bir yüzdeye sahip olun. Bu, seviyenizi artırmanıza yardımcı olur, böylece buna erişmenizi sağlar. daha fazlasını okuyabilirsiniz okuyun. InstaGC, kullanıcılarına Bitcoin, hediye kartları, Çek ve çok daha fazlası şeklinde ödüller sunar. En çeşitli ödül sistemlerinden birine sahip olduğunu ve yalnızca Masaüstünüzde kullanılabileceğini söyleyebilirsiniz. Irazoo'da uygulamaları indirebilir ve puanlar için kullanabileceğiniz Irazoo puanları kazanabilirsiniz. Ancak, Irazoo'nun üçüncü taraf üyeleri vardır, bu da teklifinizi kullanmak için sizi başka bir yere yönlendirebilecekleri anlamına gelir.


Irazzo'ya kaydolduğunuzda, GameStop ve Best Buy gibi büyük markaların oyun ve elektronik ürünleri gibi ödüller için kullanabileceğiniz ilk puanınızı kazanırsınız. Veya bunları Paypal'dan nakit olarak kullanmaya karar verebilirsiniz. Uygulama envanteri günlük olarak yenilenir, böylece her gün seçim yapabileceğiniz yeni ve ilginç uygulamalarınız olur. Irazoo, herkes için para anlamına gelen Android ve IOS cihazlarını destekler! Bu oldukça basit. AppNana ile herhangi bir ücretli uygulamayı ücretsiz uygulamaları indirmek için ödeme alın alabilirsiniz. Tıpkı diğerleri gibi çalışır. Bir uygulama indirmeniz ve "Nanas" olarak bilinen şeyi kazanmanız ve ardından bunları ücretli uygulamalar veya hatta Amazon'dan Xbox'a kadar seçtiğiniz bir hediye kartı için kullanmanız gerekir. Yalnızca yeni uygulamalar indirmek için ödeme almakla kalmaz, aynı zamanda bunlara erişiminiz de olur, uygulamaları indirmek için ödeme alın. Endişelenmeyin, AppNana, kullanıcılarına 9 milyon doların üzerinde kredi ödeme kaydına sahip olduğu için bir dolandırıcılık değildir.


Ayrıca Android ve IOS cihazlarla uyumludur. Bir uygulamayı indirmek için ödeme almanın en iyi yollarından oluşan listemi tamamlayacak olursak, Uygulama için Nakit. Bu uygulama, yeni uygulama koleksiyonlarından herhangi birini indirmek için Hediye Kartları ve Uygulama İçi Satın Alma almanın en hızlı yoludur. İndirdiğiniz her uygulama için puan kazanırsınız ve bu puanları iTunes hediye kartından Walmart, eBay ve çok daha fazlasına kadar seçtiğiniz herhangi bir hediye kartı için kullanırsınız! Uygulamalar için Nakit, hem Android hem de IOS cihazlarını destekler. Teknoloji ve yenilik dünyasını keşfetmeyi veya kesin olarak yeni uygulamaları denemeyi seviyorsanız, çabanız için para da alabilirsiniz.




Uluslararası Ödeme Alma ve Gönderme - Transfer Wise Nedir Nasıl Kullanılır?

, time: 11:39





iPhone'un Uygulamaları İndirmemesi İçin 7 Çözüm (iOS 15/14/13/12/11)


uygulamaları indirmek için ödeme alın

Uygulama içi öğeye yönelik bir promosyon kodunu kullanmak için: Promosyon kodunu uygulamak istediğiniz uygulama içi satın alma işlemini bulun. Ödeme işlemini başlatın. Ödeme yönteminin yanındaki aşağı oka dokunun. Teklifi kullan 'a dokunun. Satın alma işleminizi tamamlamak üzere ekrandaki talimatları uygulayın  · Yürümek için para kazanmak için uygulamaları indirmek gerçek olamayacak kadar iyi geliyor. Ancak, yürümek için ödeme alabileceğiniz çeşitli uygulamalar vardır Chrome Web Mağazası'nda uygulama satın almak için aşağıdakilere ihtiyacınız vardır: Google Hesabı. Geçerli ödeme yöntemi içeren bir Google Payments hesabı. Daha fazla bilgi için Google Payments Yardım Merkezi'ne bakın. Uygulama satın alma. Chrome Web Mağazası'ndan bir uygulama satın almak için Satın al'ı tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder