17 Temmuz 2022 Pazar

Windows 10 medya oluşturma aracı indirme konumu

Windows 10 medya oluşturma aracı indirme konumu

Windows 10 medya oluşturma aracı indirme konumu

Windows 10 Medya Oluşturma aracı indirme konumu. Şu anda benim pc üzerine 10 windows yüklemeye çalışıyorum Im Merhaba millet. Yapamayacağınızı sanmıyorum, aldığınız tüm uygulamaları her zaman kaldırabilirsiniz ancak C sürücüm yalnızca 13gb alanından ayrılır Windows işletim sisteminizde, Microsoft Windows 10’a yükseltme işlemi bittikten sonra evinizdeki bilgisayarlara veya başka bir bilgisayara Windows 10 yükleyebilmeniz için elinizde bir yükleme medyası bulundurmanız gerekmektedir. Microsoft Windows 10’un resmi sitesinde 32 bit ve 64 bit işletim teknoloji medya aracını kullanarak, USB kurulum diski veya ISO formatın da Windows 10'da video oluşturma veya düzenleme. Diğer Daha az. Fotoğraflar uygulamasında fotoğraflar ve videoları müzik, hareket, metinler ve daha fazlasıyla birleştiren video slayt gösterileri oluşturmak için video düzenleyicisini kullanın. Hatta parıltılar veya havai fişekler gibi animasyonlu 3B efektler ekleyebilirsiniz!



Windows 10'u İndirin



Windows'un yeni bir kopyasını yüklemek, temiz bir yükleme gerçekleştirmek veya Windows'u yeniden yüklemek için yükleme medyası USB sürücüsü veya DVD kullanabilirsiniz. Yükleme medyası oluşturmak için adım adım yönergeleri bulabileceğiniz yazılım indirme web sitesine gidin. Bu web sitesinde Windows sürümü seçebilir ve USB flash sürücü veya DVD kullanarak kendi yükleme medyanızı oluşturabilirsiniz. Doğrudan sürümlerden birine gitmek için aşağıdaki bağlantılardan birini seçin:. Windows 7. Windows 8, Windows 10 medya oluşturma aracı indirme konumu. Windows 10 Ardından Şimdi indir aracını seçin. Önemli: Bilgisayarınızda Windows'u yüklemeden veya yeniden yüklemeden önce dosyalarınızı yedekleyin. Windows 10 ve Windows 11 veya Windows 7 ve Windows 8.


Güvenilir bir İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar. İndirme süresi, İnternet bağlantınıza bağlı olarak değişir. Bir USB flash sürücü, harici sabit sürücü veya DVD. En az 8 GB alana sahip boş bir USB flash sürücü veya harici sabit sürücü ya da boş bir DVD ve DVD yazıcı. İçindeki tüm içerik silineceğinden Windows 10 medya oluşturma aracı indirme konumu bir USB veya DVD kullanmanızı öneririz. ISO dosyasından bir DVD yazdırırken disk görüntüsü dosyasının çok büyük olduğu söylenirse çift katmanlı DL DVD medyası kullanmanız gerekir. Ürün anahtarı. Ürün anahtarını bulma konusunda yardım için Windows ürün anahtarınızı bulma bölümüne gidin. Yükleme medyasını oluşturduktan Windows 10 medya oluşturma aracı indirme konumu Windows'u sıfırlayabilir veya yeniden yükleyebilirsiniz. Windows 10 Windows 8. Daha az. RSS AKıŞLARıNA ABONE OL. Daha fazla yardıma mı ihtiyacınız var? Tartışmaya katılın. Bu bilgi yararlı oldu mu? Evet Hayır. Teşekkür ederiz! Daha fazla geri bildirim göndermek istiyor musunuz?


Bize ne kadar bilgi verirseniz, size o kadar çok yardımcı olabiliriz. İyileştirmeme yapmamıza yardımcı olabilir misiniz? Sorunum çözüldü. Yönergeleri temizle. Takip edilmesi kolay. Jargon yok. Resimler yardımcı oldu. Çeviri kalitesi. Ekranım ile eşleşmedi. Yanlış talimatlar. Çok teknik. Yeterli bilgi yok. Yeterli resim yok. Başka geri bildirim göndermek istiyor musunuz? İsteğe bağlı. Geri bildirim gönder. Geri bildiriminiz için teşekkürler!




Keşke Daha Önce Öğrenseydik Dediğimiz Zaman Kazandıran 14 Bilgisayar Tüyosu

, time: 9:03





Windows 10 Yükleme Medyası Oluşturma - Tamindir


Windows 10 medya oluşturma aracı indirme konumu

Windows 10 Medya Oluşturma aracı indirme konumu. Şu anda benim pc üzerine 10 windows yüklemeye çalışıyorum Im Merhaba millet. Yapamayacağınızı sanmıyorum, aldığınız tüm uygulamaları her zaman kaldırabilirsiniz ancak C sürücüm yalnızca 13gb alanından ayrılır Yukarıda belirtilen yöntemlerden bir sonuç alamadıysanız, maalesef bilgisayarınız Windows 10 işletim sistemi ile uyumlu olmadığı anlamına gelmektedir. Ek olarak; Medya Oluşturma Aracı yardımıyla Windows 10 işletim sisteminin yükseltme dosyalarını tekrar edinebilirsiniz 28/10/ · Windows 10 İSO dosyasını indirmek için kullanacağınız Windows 10 aracını indirmemiz gerekiyor. Bunun için sitede bulunan Aracı Şimdi İndirin butonuna tıklayın. İndirme işlemi bittiğinde, indirdiğiniz aracı kurun. Bu araç ile Windows 10’u indireceğiz. Ücretsiz orjinal Windows 10 için bu aracı kullanmak tek çaremiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder