17 Temmuz 2022 Pazar

Windows media player dış görünüm temalarını indir

Windows media player dış görünüm temalarını indir

windows media player dış görünüm temalarını indir

 · ESET Internet Security İndirin. Windows XP için Windows Media Player 11, dijital medyanız için size eşsiz bir seçenek ve esneklik sunar. Bilgisayarınızdaki dijital müzik, fotoğraf ve video kitaplıklarınızı kolayca yönetebilir ve koleksiyonunuzu istediğiniz yere götürmeniz için geliştirilen basitleştirilmiş yolların Bu uygulamayı Microsoft Store’dan ücretsiz indirmek için Filmler ve TV seçeneğine gidin ve İndir ’i seçin. Kendinize göre özelleştirin Yeni bir görünüm ve ekstra özellikler için kolayca yüklenen dış görünümler, görsel öğeler ve eklentiler ile Windows Media Player’ı özelleştirin. Daha fazla bilgi edinin. RSS AKıŞLARıNA ABONE OL Daha az. Görsel öğeler, Windows Media Player'ın Şimdi Yürütülüyor modunda müziğe göre hareket eden renkler, şekiller ve desenlerdir. Player'la birlikte birkaç görselleştirme sunulur ve bu sayfadan daha fazlasını indirebilirsiniz. G-Force



Özel dosya: Windows Media Player skin'leri - CHIP Online



Omnimo, bilgisayarınıza Windows Phone 7 ya da Windows 8 görünümü kazandırmanızı sağlayan bir tema paketidir. Windows 8'de önceden alıştığınız Windows başlat butonunu kullanmak için Start Menu Modifier programını deneyebilirsiniz. Nyan Cat Progress Bar, kopyalama ve silme işlemlerini eğlenceli bir hale getiren başarılı bir eklentidir. Program Windows altında yer alan tüm taşınabilir ya da sabit sürücülerin simgelerini basit birkaç fare hamlesiyle değiştirmenizi ya da varsayılana ayarlamanızı sağlar. Winamp programına yeni tip skin olan şeffaf bir cilt. Windows Program Araçlar Programları Yama, Güncelleme, Eklenti Programları Skinler Görünüm Değiştirme Programları. ALT KATEGORİLER Msn Messenger 86 Dil Yamaları 22 TÜMÜ 13 Skinler Görünüm Değiştirme 9.


Lisans Türü Ücretsiz 8. Deneme Sürümü 1. Omnimo Omnimo, bilgisayarınıza Windows Phone 7 ya da Windows 8 görünümü kazandırmanızı sağlayan bir tema paketidir. NFS Underground Ms. Media Player Skin Windows Media Player 9 için Need For Speed Underground skini ÜCRETSİZ. MMD 3 - Winamp Skini Winamp için hazırlanmış mükemmel bir skin. Start Menu Modifier Windows 8'de önceden alıştığınız Windows başlat butonunu kullanmak için Start Menu Modifier programını deneyebilirsiniz, windows media player dış görünüm temalarını indir. Nyan Cat Progress Bar Nyan Cat Progress Bar, kopyalama ve silme işlemlerini eğlenceli bir hale getiren başarılı bir eklentidir.


Sürücü Simgesi Program Windows altında yer alan tüm taşınabilir ya da sabit sürücülerin simgelerini basit birkaç fare hamlesiyle değiştirmenizi windows media player dış görünüm temalarını indir da varsayılana ayarlamanızı sağlar. Win Skin 8. DENEME SÜRÜMÜ. MSN -Windows Media Player 9. x Skin MSN Windows Media Player 9. x Skin ÜCRETSİZ.




How to setup Windows Media Player as a Media Server in Windows 10

, time: 3:57





Windows Media Player İçin En Popüler Skin, Temalar İndir


windows media player dış görünüm temalarını indir

Windows Skinler (Görünüm Değiştirme) Programları İndir. ALT KATEGORİLER. Msn Messenger (86) Dil Yamaları (22) TÜMÜ (13) Windows Media Player 9 için Need For Speed Underground skini. ÜCRETSİZ. MMD 3 - Winamp Skini. Winamp için hazırlanmış mükemmel bir skin. ÜCRETSİZ Bu uygulamayı Microsoft Store’dan ücretsiz indirmek için Filmler ve TV seçeneğine gidin ve İndir ’i seçin. Kendinize göre özelleştirin Yeni bir görünüm ve ekstra özellikler için kolayca yüklenen dış görünümler, görsel öğeler ve eklentiler ile Windows Media Player’ı özelleştirin. Daha fazla bilgi edinin. RSS AKıŞLARıNA ABONE OL Daha az. Görsel öğeler, Windows Media Player'ın Şimdi Yürütülüyor modunda müziğe göre hareket eden renkler, şekiller ve desenlerdir. Player'la birlikte birkaç görselleştirme sunulur ve bu sayfadan daha fazlasını indirebilirsiniz. G-Force

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder