17 Temmuz 2022 Pazar

Gif oluşturucuyu indir

Gif oluşturucuyu indir

gif oluşturucuyu indir

 · GIF oluşturucuyu yükleyin Başlamak için, Video Converter Ultimate'ı indirip yüklemek için yukarıdaki indirme düğmelerini tıklayın. Aksi takdirde, bir tarayıcı başlatın ve aracın ana web sitesine gidin. Yazılımı masaüstünüze kurun ve çalıştırın. 2. Adım GIF'e dönüştürmek istediğiniz dosyayı ekleyin  · İOS veya Android cihazda birkaç nitelikli uygulama var. İlk olarak en popüler GIF yaratıcılarından birini indirebilirsiniz. Ve sonra GIF oluşturucuyu kullanarak kendi GIF dosyalarınızı çok basit bir şekilde yapabilirsiniz. Gif yaratıcısı Bölüm 1: Videoyu GIF'e dönüştürmek için en iyi GIF yaratıcısı  · pencereler için. Ücretsiz indirin. macOS için. Adım 1. GIF Maker Programını kurun. Öncelikle uygulamayı bilgisayarınıza indirip yükleyin. Kurulum tamamlandıktan sonra, açın Araç Kutusu sekmesine hemen erişmek için GIF Oluşturucu işlevi. Adım 2. Video dosyasını yükleyin



MOV Videoyu Kolayca Animasyonlu GIF Görüntüsüne Dönüştürmenin En İyi 5 Yöntemi



Son Güncelleme: Aralık 20, by Jane Joe. GIF, görüntü ve video arasında benzersiz bir formattır. Hareketsiz görüntüler veya hareketli görüntülerle bir GIF oluşturabilirsiniz. Ayrıca bir GIF kaydedici ekran videosu kaydetmek ve GIF formatında kaydetmek için, gif oluşturucuyu indir. Ancak GIF bir video formatı değildir. Bu arada, GIF'lerde ses alamazsınız. GIF'in dosya boyutu küçük olduğundan, birçok kişi kolay paylaşım, yükleme ve daha fazlası için GIF'leri kullanır. GIF ayrıca ekran kaydı için en iyi seçimdir. Gittikçe daha fazla GIF ekran kayıt yazılımı, GIF formatı ile uyumludur, gif oluşturucuyu indir. Bu makale, en çok oy alan 10 GIF kaydediciyi toplar. Hangisini seçeceğiniz konusunda bir fikriniz gif oluşturucuyu indir, okuyun ve karşılaştırın. Şimdi, bir GIF kaydetmek için hangi aracın iyi olduğunu görelim. İşte çok platformlu için önerilen GIF ekran kaydediciler. Bu GIF kaydedici incelemesinin yardımıyla, her bir GIF kaydedicinin kullanıcı deneyimini edinebilirsiniz.


Güçlü ve kullanımı kolay bir GIF kaydedici arıyorsanız, bir göz atabilirsiniz. WidsMob Yakalama. Birden çok düzenleme ve açıklama aracına sahip basit bir GIF ekran kaydedicidir. Herhangi bir akışlı video veya görüntü ile bir GIF kayıt dosyası oluşturabilirsiniz ve bir web kamerası videosu kaydet GIF olarak da. GIF yakalamanıza metin, işaretleme kalemi ve diğer gif oluşturucuyu indir efektlerini ekleyebilirsiniz. Hem yeni başlayanlar hem de uzmanlar bir animasyonlu GIF kolaylıkla. Ekran kaydı oyunweb kamerası, YouTube videosu ve daha fazlası GIF dosyaları olarak. The ScreenToGif taşınabilir paket, yerleşik bir GIF kaydedici ve düzenleyici içeren küçük bir dosya boyutudur. Ekranları, gif oluşturucuyu indir, web kamerasını ve çizim tahtalarını GIF veya diğer uyumlu formatlar olarak gif oluşturucuyu indir. Gyazo hem taşınabilir hem de masaüstü kullanıcıları için bir ekran GIF kaydedicidir.


Kaydedilen GIF dosyası, siz GIF'i İnternet'te paylaşana kadar güvenli ve gizli kalacaktır. GIF yakalama ek açıklamalarının kilidini açmak için Pro veya Takım sürümüne yükseltmeniz gerekir. Onu kaydet GIF ve Twitter desteği sunan hızlı bir ekran görüntüsü aracıdır. Doğrudan paylaşmak için GIF'leri Windows ve Mac'te kaydedebilirsiniz. Ancak video bit hızını 12 FPS'ye kadar gif oluşturucuyu indir istiyorsanız, tam sürüme yükseltmeniz gerekir. Bir Gif'e Yakala ücretsiz bir GIF kaydedici Chrome uzantısıdır. Google Chrome tarayıcınızdan animasyonlu bir GIF yakalayabilirsiniz. Kaydettikten sonra, Chrome GIF kaydedici uzantısı otomatik olarak bir GIF resmi oluşturacaktır. Gözetleme Linux için gif oluşturucuyu indir bir GIF kaydedicidir ve GIF89a dosya biçimindedir. Kullanıcı tanımlı bir ekran alanıyla bir GIF yakalayabilirsiniz. GIF ekran görüntüsü kaydedilebilir veya serbestçe paylaşılabilir. Screencastify ayrıca deneyebileceğiniz popüler bir Google Chrome GIF kaydedicidir.


YouTube ve Google Drive entegrasyonu ile, GIF dosyalarını tek durakta çevrimiçi olarak yükleyebilirsiniz. Safari, Firefox veya diğer tarayıcıları kullanıyorsanız Screencastify GIF ekran kaydedici işe yaramaz. GIPHY sadece GIF'leri döngüye almak için bir platform değil, aynı zamanda çevrimiçi ücretsiz bir GIF kaydedici ve oluşturucudur. GIF arama sonuçları tatmin edici değilse, benzersiz GIF'leri kendiniz kaydedebilirsiniz. GIPHY GIF kaydedici, kullanıcıların video uzunluğunu kısaltmasına ve GIF'lere altyazı eklemesine olanak tanır. Getkap Mac aracı için açık kaynaklı bir GIF kaydedicidir. Ekranları GIF, MP4, WebM ve diğer popüler formatlarda kaydedebilirsiniz. GIF animasyonlarının GIPHY üzerinde paylaşılması da desteklenmektedir.


Açık kaynaklı GIF gif oluşturucuyu indir düzgün bir şekilde çalıştırmak için macOS Fraps uzun bir geçmişi olan bir ekran kaydedicidir. Ekran videolarını MP4 veya AVI formatında kaydedebilirsiniz. Ardından dosya uzantısını manuel olarak. gif olarak değiştirebilirsiniz. Fraps, kullanıcıların tam boyutlu gif oluşturucuyu indir yarım boyutlu bir GIF kaydetmesine olanak tanır. Ayrıca, GIF kaydı için belirli bir kare hızı ayarlayabilirsiniz. Metin bindirmeli bir GIF döngüsü oluşturmak isteyen Mac kullanıcıları için WidsMob Capture yardımcı olur. GIF'lere özel renk ve boyutla metin, ok, çizgi, şekil ve diğer açıklamaları ekleyebilirsiniz.


Bir video oyunundan, video akışından veya başka herhangi bir medya kaynağından GIF kaydetmek istiyorsanız, gif oluşturucuyu indir kaliteli GIF ekran görüntülerini buradan alabilirsiniz. Adım : WidsMob Capture'ı Mac bilgisayarınızda ücretsiz indirin, kurun ve başlatın. Adım : Ekranı Mac'te GIF'e kaydetmek için Kayıt ekranı ekran kaydediciye erişmek için. Adım : İçinde Ekran alanı bölümünde, sağ alt köşesindeki üç çizgi simgesine tıklayabilirsiniz. GIF ekran boyutunu şuradan ayarlayın: Tam Ekrangif oluşturucuyu indir, Sabit gif oluşturucuyu indir ya da Özel bölge. Veya GIF ekran yakalama alanını serbestçe ayarlamak için Mac ekranını farenizle sürükleyebilirsiniz.


Sonra devre dışı bırakın Mikrofon ve Webcam Mac ekranıyla bir ekran videosu kaydetmek için. Adım : Kırmızıyı tıklayın REC Mac ekranını kaydetmek için simge. tıklayabilirsiniz Düzenle Çizim efektleri eklemek için simge. Adım gif oluşturucuyu indir Ekran kaydından sonra dosyayı şurada bulabilirsiniz: Medya kütüphanesi. Sadece onu bulun ve dosya uzantısıyla. gif olarak değiştirin. Tüm GIF kaydediciler, GIF'leri yakalamak ve düzenlemek içindir. Windows, Mac veya Linux için herhangi bir GIF ekran kaydediciyi seçebilirsiniz, gif oluşturucuyu indir. Chrome GIF yakalama aracı da mevcuttur. Ancak kısa bir video olduğu için sesli bir GIF kaydedici yok. Sesli döngüsel bir GIF yapmak istiyorsanız, daha küçük dosya boyutlarına sahip diğer video formatlarına da dönüştürebilirsiniz. Bölüm 1: En İyi 10 GIF Kaydedici Bölüm 2: Mac'te GIF Nasıl Kaydedilir.


Bölüm 1: En İyi 10 GIF Kaydedici İşte çok platformlu için önerilen GIF ekran kaydediciler, gif oluşturucuyu indir. En İyi 1: WidsMob Capture Güçlü ve kullanımı kolay bir GIF kaydedici arıyorsanız, bir göz atabilirsiniz. Tüm GIF ekran kayıt sürecini kontrol etmek için kısayol tuşlarını kullanın. GIF'lerinize metin yazın, çizin, ana gif oluşturucuyu indir çizin ve daha fazla efekt uygulayın. Hızlı, hafif ve kullanıcı dostu. Eksileri: 1. Windows sürümü için henüz bir GIF kaydedici yok. Deneme sürümü, kullanıcıların en fazla 3 dakika süreyle GIF oluşturmasına olanak tanır. Win İndir Mac İndir En İyi 2: ScreenToGif The ScreenToGif taşınabilir paket, yerleşik bir GIF kaydedici ve düzenleyici içeren küçük bir dosya boyutudur.


Fiyat: Ücretsiz İşletim Sistemi: Windows Artıları: 1. Windows kullanıcıları için ücretsiz ve açık kaynaklı bir GIF kaydedicidir. Hiçbir reklam içermez. Ekran kaydı için düzenli güncellemeler. ScreenToGif GIF ekran görüntüsü, Başlat menüsünde gösterilmiyor. Kullanıcı arayüzü nedeniyle biraz hatalı olabilir. En İyi 3: Gyazo Gyazo hem taşınabilir hem de masaüstü kullanıcıları için bir ekran GIF kaydedicidir, gif oluşturucuyu indir. GIF'leri cep telefonunuzda veya bilgisayarınızda tek durakta kaydedin ve paylaşın. Kronoloji aracıyla yakalanan GIF'lere ve gif oluşturucuyu indir erişin. GIF paylaşım bağlantıları uzundur ve bu özellik için ödeme yapmadığınız sürece düzenlenemez.


İlk 4: Recordit Onu kaydet GIF ve Twitter desteği sunan hızlı bir ekran görüntüsü aracıdır. GIF ekran yakalama yazılımı, üst görev çubuğuna entegre edilmiştir. Özel bölgeli bir GIF'i ekran görüntüsü almak için fare imlecini basılı tutun ve sürükleyin, gif oluşturucuyu indir. Kaydedilen video sizin izniniz olmadan internete yüklenir. Windows sürümü için Recordit GIF kaydedici büyük ölçüde gecikiyor. En İyi 5: Bir GIF Olarak Yakalama Bir Gif'e Yakala ücretsiz bir GIF kaydedici Chrome uzantısıdır. Fiyat: Ücretsiz İşletim Sistemi: Google Chrome Artıları: 1. Chrome'daki herhangi bir sayfaya bir GIF kaydedin. İhtiyaçlarınıza göre yerleşik seçeneklerle bir GIF oluşturun ve yeniden oluşturun.




Instagram Story için Kendi GIF'ini Yap!

, time: 12:59





MOV'dan GIF'e – MOV'u Mac, PC ve Çevrimiçi Ücretsiz'de GIF'e Dönüştürme


gif oluşturucuyu indir

 · GIF Maker Programını kurun Öncelikle uygulamayı bilgisayarınıza indirip yükleyin. Kurulum tamamlandıktan sonra, açın Araç Kutusu sekmesine hemen erişmek için GIF Oluşturucu işlevi. Adım 2. Video dosyasını yükleyin Ardından, GIF Maker yardımcı programını tıklayın ve GIF oluşturmak istediğiniz bir video dosyası ekleyin  · pencereler için. Ücretsiz indirin. macOS için. Adım 1. GIF Maker Programını kurun. Öncelikle uygulamayı bilgisayarınıza indirip yükleyin. Kurulum tamamlandıktan sonra, açın Araç Kutusu sekmesine hemen erişmek için GIF Oluşturucu işlevi. Adım 2. Video dosyasını yükleyin İndiriliyor GIF Maker GIF blogger.com ( MB) XAPK / APK dosyası nasıl yüklenir. This release comes in several variants, İndirme başlamazsa, buraya tıklayın. Use APKPure APP. Fast and safe XAPK / APK installer. İndir. GIF Maker-Editor Alternatif Video Düzenleyici - InShot. İndir; VivaVideo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder